/   Stara Planina | Domen na prodaju   staraplanina.net   / Slovenski  


2018-12-09 08:18:21

Kate in Chloe zaljubljenosti ne skrivata. Foto: AP

Dodaj v

Zveza z Brooklynom Beckhamom razpadla marca

6. december 2018 ob 22:04Los Angeles - MMC RTV SLO

Nekaj mesecev po razhodu z Brooklynom Beckhamom je igralka Chloë Grace Moretz v novi zvezi, tokrat z manekenko Kate Harrison.

Fotografi so parček ujeli med romantično večerjo v Nobuju na Malibuju in poljubljanjem na poti proti domu, ki sta ga očitno najeli v bližini.

27-letna Harrisonova je hčerka igralca Gregoryja Harrisona ter igralke in nekdanje manekenke Betty Lee Oakes.

Lani je pozirala za Playboy v izzivalnih položajih z manekenko Emily LaBowe, sicer pa je pred Moretzevo med drugim hodila z Nickom Simmonsom, sinom kitarista Kissov Gena Simmonsa, in rockerico Emily Armstong.

21-letna Moretzeva je nazadnje v filmu The Miseducation Of Cameron Post igrala lezbično najstnico, ki jo starši pošljejo v tabor za spreobračanje homoseksualcev.

Igralka je bila samska, odkar je marca razpadla njena zveza z dve leti mlajšim Brooklynom, najstarejšim sinom Davida in Victorie Beckham. Mladega Beckhama so takrat paparaci ujeli med poljubljanjem Playboyeve zajčice Lexi Wood.

K. S.

Prijavi napako

rtvslo.si
kate grace moretz rtvslo manekenka chloe sizabavaiz harrison474073 parcek znanihnov sveta brooklynom


www.staraplanina.net

This domain might be on sale!


Categories


Other countries/languages

                                           

Partners

serbiaaccommodation.com xn--wqa.com whenisnextprayer.com stanje.com have2trade.com portofbar.com activitysonar.com excitement.tv liaise.biz belgradevents.com fricr.com cevabdzinica.com usercomply.com preporucujemo.com realestate-bosniaandherzegovina.com spainserbia.com creativehalo.co aktuelno.info ioacc.com lukabar.com realestate-finland.com ktotm.com rentacartaiwan.com wedevelopsites.com automobili.cf

Latest