/   Stara Planina | Domen na prodaju   staraplanina.net   / Srpski  


2019-05-25 16:24:36

Stadion Suzan Leglan u Parizu bio je danas prilično ispunjen, iako će prvi mečevi Rolan Garosa biti odigrani tek sutra, u nedelju.Razlog su bili otvoreni treninzi najvećih zvezda.

Pojedini reporteri sa drugog gren slem turnira sezone požurili su da vide da li će se Novak Đoković i Rodžer Federer sresti i, samim tim, pozdraviti ove subote popodne, kada jedan bude završavao, a drugi počinjao trening na drugom najvećem stadionu u kompleksu.I... rukovali su se.

Pre toga, Đoković je trenirao sa Andreasom Sepijem, a kada mu je nešto pre 15 časova istekao termin , Federer je uveliko bio spreman za početak.

ŽREB ZA ROLAN GAROS: KO PROTIV KOGAOvaj detalj zabeležen je na zvaničnoj Twitter stranici Rolan Garosa, na kojoj je danas izdata i poternica za Đokovićem zbog materijalne štete koju je napravio u teretani .

Foto: Twitter/@rolandgarros screenshot

U nedelju na Filip Šatrije stadionu igraće (6) Stefanos Cicipas i Maksimilijan Marterer, a potom (3) Rodžer Federer i Lorenco Sanego. Na Leglan stadionu nastupiće (11) Marin Čilić i Tomas Fabijano, (7) Kei Nišikori i Kventin Aliz, dok su na Simon Matije poslati (16) Marko Čekinato i Nikola Mau, kao i (27) David Gofan i Ričardas Berankis.

Od naših predstavnika Janko Tipsarević igraće protiv Grigora Dimitrova na Terenu 1 otprilike oko 13 časova u nedelju, (31) Laslo Đere sastaće se sa Albertom Ramos-Vinjolasom na Terenu 7 oko 16 časova, posle čega će na istom mestu nastupiti i naša jedina predstavnica u ženskom singlu prvog dana takmičenja, Ivana Jorović.

Ona će se sastati sa Dženifer Brejdi.


mondo.me
zdravo mondo federer http okovi rolan video asova stadionu nedelju roder

   

www.staraplanina.net

This domain might be on sale!


Categories


Other countries/languages

                                           

Partners

serbiaaccommodation.com strasy.com stockscrunch.com portofbar.com buregdzinica.com theexitfestival.com eagencija.com engin3r.com belgradevents.com fricr.com cevabdzinica.com iywux.com djesi.com preporucujemo.com realestate-bosniaandherzegovina.com spainserbia.com aktuelno.info cp6uja.com cetiritocka.com rentacarswitzerland.com has2trade.com rebrs.com rentacartaiwan.com realestate-islands.com localhost

Latest