/   Stara Planina | Domen na prodaju   staraplanina.net   / Srpski  


2019-05-25 16:22:24

Klupski fudbal je još malo pri kraju, ostalo je još u nekim ligama petice da se odigraju finala nacionalnih kupova i naravno finala evropskih takmičenja u toku naredne nedelje.

Ubrzo posle toga nam sledi nastavak borbi u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo naredne godine.

Jedan od uspavanih džinova jeste Italija, koja predvođena Robertom Manćinijem ima maksimalni učinak iz dve utakmice u grupi J. U naredna dva duela će igrati protiv Grčke a zatim i Bosne i Hercegovine.

Možemo postati dobar tim vrlo brzo. Mislio sam da ćemo imati problema na početku, ali zahvaljujući momcima već smo dosta napredovali. Ciljao sam na sledeće Svetsko prvenstvo, ali mislim da možemo osvojiti naredno Evropsko. Niko se ne izdvaja od ostalih reprezentacija, nemamo fenomene. Mi smo Italija, možemo ponoviti uspehe Španije i Francuske i otvoriti novi ciklus uspeha , izjavio je Manćini za La Stampu.

Da li se slažete sa optimizmom bivšeg trenera Intera i Mančester Sitija, spada li Italija u favorite za EURO 2020. godine?


sportske.net @sportske
evropsko sportske spremni osvojimo 377380 html https mancini italija moemo netvestmedjunarodni fudbaloptimisticni

   

www.staraplanina.net

This domain might be on sale!


Categories


Other countries/languages

                                           

Partners

roiue.com ceais.com cr34t1v3.com comeseestay.com stockscrunch.com kosovaaccommodation.com bsere.com extremac.com belgradevents.com iywux.com shopaio.com preporucujemo.com realestate-europa.com yelwi.com spainserbia.com creativehalo.net cruiserfleet.com aktuelno.info rmysitesup.com lukabar.com sarajevo360.com roiassistant.com 2travel2live.com automobili.ga automobili.cf

Latest