/   Stara Planina | Domen na prodaju   staraplanina.net   / Srpski  


2019-05-25 15:36:10

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je danas da njegova ekipa u predstojećem meču protiv Novog Pazara mora da bude strpljiva i fokusirana na svoje zadatke i u napadu i u odbrani. Pre 15 dana smo odigrali zanimljivu, tvrdu, utakmicu u Novom Pazaru. Naš rival je pokazao da može da igra nadahnuto i sa velikom motivacijom, što verujem da će biti slučaj i sutra , rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Posle pet utakmica koje su odigrali u gostima, crno-beli se vraćaju u halu Aleksandar Nikolić gde će sutra dočekati Novi Pazar u meču devetog kola Grupe B Superlige Srbije.  S druge strane, mi moramo ostati strpljivi i fokusirani na naše zadatke u odbrani i napadu , rekao je Trinkijeri.

Utakmica 9. kola Superlige Srbije Partizan - Novi Pazar igra se sutra od 20.00.


mozzartsport.com
novi pazar mozzartsport trinkijeri pred igraju mnogo http sutra rekao napadu odbrani

   

www.staraplanina.net

This domain might be on sale!


Categories


Other countries/languages

                                           

Partners

whowearit.com cr34t1v3.com wedesignweb.com stanje.com jicyf.com kosovaaccommodation.com cccrunch.com enbhd.com engin3r.com 8creatives.com belgradevents.com fricr.com cevabdzinica.com usercomply.com preporucujemo.com iyuex.com realestate-balkan.com spainserbia.com creativehalo.net cruiserfleet.com aktuelno.info ioacc.com vasagent.com yicyf.com touristransfer.com

Latest