/   Stara Planina | Domen na prodaju   staraplanina.net   / Srpski  


2019-04-16 10:27:56

PRIŠTINA -

Zahtevi za prijavu kandidata na vanrednim izborima za predsednike četiri opštine na severu Kosova i Metohije, koji su zakazani za 19. maj, primaju se do 18. aprila, izjavio je danas član Centralne izborne komisije u Prištini Stevan Veselinović.

Veselinović je u izjavi za RTS najavio da će registracija birača van Kosova i Metohije početi 25. i trajati do 30. aprila, dok će kampanja trajati od 13. do 17 maja.

Kratka kampanja, ali u odnosu na rokove možda i zadovoljavajuća. Videćemo kako će reagovati kandidati za ove izbore , rekao je Veselinović.

On je dodao da se danas usvaja i sastav opštinskih izbornih komisija, koji je trebalo juče da bude usvojen, ali je pomeren zbog tehničkih stvari .

Veselinović je pozvao sve birače koji su podobni za glasanje u ove četiri opštine na severu Kosova i Metohije da se prijave, navodeći da će na sajtu CIK-a moći da skinu obrasce i pošalju dokumenta.

Izbori su raspisani za 19. maj, nakon što su u novembru prošle godine predsednici opština na severu KiM podneli ostavke zbog odluke vlasti u Prištini da uvedu taksu od 100 odsto na srpske proizvode.

Predsednike će birati žitelji četiri opštine - Kosovske Mitrovice, Zvečana, Leposavića i Zubinog Potoka.


rtv.rs Javna Medijska Ustanova Jmu Radio-televizija Vojvodine
kandidata izbore kosovu metohiji severu koji aprila veselinovi etiri optine http kosova

   

www.staraplanina.net

This domain might be on sale!


Categories


Other countries/languages

                                           

Partners

realestate-worldwide.com aialy.com xaas.info liaise.biz bsere.com belgradevents.com referrads.com who-wear-what.com shopaio.com preporucujemo.com mvprush.com spainserbia.com rivijera.me iagencija.com aktuelno.info cevabdzinice.com sarajevo360.com realestate-marocco.com prjmgr.com emia.casa 2travel2live.com automobili.ga automobili.cf kriptovalute.tk kriptovalute.gq

Latest