/   Stara Planina | Domen na prodaju   staraplanina.net   / Srpski  


2019-04-16 10:27:42

Foto: rondarousey / Instagram

Jedan od najboljih MMA boraca u istoriji, Ronda Rouzi, saopštila je da će zbog trudnoće napraviti pauzu od bavljenja sportom.

Uz komentar odmor zbog trudnoće , Rouzi je objavila fotografiju na kojoj se vidi njen poljubac sa suprugom Trevisom Braunom, koji je i sam borac.

Ronda (32) je u 14 MMA borbi ostvarila 12 pobeda, a potom se posvetila rvanju u Vrestlmaniji, u kojoj je dobra gluma osnov svega.

Nedavno je, ovog januara, oštro reagovala na prozivke navijača koji nisu bili zadovoljni što je ne gledaju u takmičarskim borbama, a koji su od nje tražili da bar zasnuje porodicu kad se već ne bori stvarno odgovorila Moja vagina - moja stvar. Ostavite i mene i moje reproduktivne organe na miru! . Sada, kada je u rvanju doživela lom ruke, nije prošlo ni nekoliko dana a svoje obožavaoce je obradovala informacijom da ona i njen suprug očekuju bebu.

(Blicsport.rs)


sport.blic.rs
rouzi moja ronda blic koji vagina stvar zbog trudnoe https sport istoriji
   

www.staraplanina.net

This domain might be on sale!


Categories


Other countries/languages

                                           

Partners

bosniaaccommodation.com personaio.com strasy.com stanje.com buregdzinica.com excitement.tv mykungfuisstrongerthanyours.com belgradevents.com annds.com who-wear-what.com preporucujemo.com mvprush.com realestate-europa.com spainserbia.com creativehalo.net rivijera.me aktuelno.info ioacc.com cevabdzinice.com realestate-iceland.com realestate-islands.com burgdzinice.com localhost automobili.cf kriptovalute.gq

Latest