/   Stara Planina | Domen na prodaju   staraplanina.net   / Srpski  


2019-04-16 10:25:09

Foto: Antonio Cotrim / EPA;

Mnogo se pred novi prelazni rok priča o imenima kao što su Eden Azar, Luka Jović, Pol Pogba... Ali jedan momak mogao bi ovog leta da im pomuti slavu.

Prema pisanju portugalske Abole , Mančester junajted, Juventus i Pari Sen Žermen žele da dovedu vezistu Sportinga iz Lisabona Bruna Fernandeša koji je ove sezone neverovatnim igrama zaludeo Evropu.

A da je tako najbolje pokazuje podatak da je ove sezone postigao 28 golova u svim takmičenjima i zabeležio 15 asistencija. Ove njegove brojke još više dobijaju na značaju ako se zna da je on oborio jedan veliki rekord koji je bio u vlasništvu legendarng Frenka Lamparda još iz sezone 2009/2010.

Naime, prestigao je bivšu zvezdu Čelsija po broju golova koje je postigao jedan vezista u sezoni, ali to nije sve pošto je iza sebe ostavio i imena poput Mihaela Balaka i Jaje Turea.

Sve ovo je dobar razlog zašto jedan od ova tri kluba neće žaliti da izvoji veliki novac za Fernandesa, a možda se i još neki uključi u trku za 24-godišnjeg Portugalca.

(Časlav Vuković)


sport.blic.rs
jedan blic https junajted juventus sport sezone novac dovedu nova eden luka
   

www.staraplanina.net

This domain might be on sale!


Categories


Other countries/languages

                                           

Partners

roiue.com realestate-mediteran.com cr34t1v3.com have2trade.com jicyf.com kosovaaccommodation.com portofbar.com buregdzinica.com theexitfestival.com aialy.com activitysonar.com belgradevents.com annds.com preporucujemo.com mvprush.com spainserbia.com imtbo.com iagencija.com aktuelno.info vasagent.com mediteranaccommodation.com backpackaccommodation.com rebsr.com rentacartaiwan.com realestate-iceland.com

Latest