/   Stara Planina | Domen na prodaju   staraplanina.net   / Srpski  


2019-04-16 10:25:09

Foto: EPA-EFE/ARMANDO BABANI / EPA;

Fudbalski klub Barselona, nakon što je odustao od dovođenja srpskog reprezentativca Luke Jovića, isto je uradio i kada je pitanju napadač madridskog Atletika Antoan Grizman.

Prvi čovek Katalonaca Đozep Marija Bertomeu potvrdio je da Francuz nije u planovima kluba kao pojačanje za letnji prelazni rok, bez obzira na to što su španski mediji pisali da se sprema transfer od 120 miliona evra, koliko iznosi izlazna klauzula u ugovoru igrača jorgandžija .

Foto: JUANJO MARTIN / EPA;Antoan Grizman

- Grizman je igrač Atletika i ima ugovor. Volim velike fudbalere iz Primere, oni daju veliki kvalitet ligi. Ukoliko Grizman hoće u Barselonu moraće da priča sa trenerima, ali on nije na našem radaru. Mnogo je spekulacija u medijima, ali Grizman nije naša želja i nije zvao Barselonu - rekao je Bertomeu za TVE .

On nije hteo da otkriva ništa oko verovatnog prelaska kapitena Ajaksa Matijsa de Lihta na Nou Kamp , kao što se najavljuje da krene putem saigrača Frenkija de Jonga.

Španski list Mundo Deportivo preneo je da je Barselona odustala i od Jovića u trci sa Real Madridom i to nakon reči oca srpskog reprezentivca Milana Jovića da Luka ne želi u Barselonu.

(Tanjug)


sport.blic.rs
nije barselona luka odustala grizman jovia samo jedne blic srpskog nakon sport
   

www.staraplanina.net

This domain might be on sale!


Categories


Other countries/languages

                                           

Partners

ceais.com cr34t1v3.com kosovaaccommodation.com theexitfestival.com aialy.com eagencija.com enbhd.com excitement.tv bsere.com belgradevents.com referrads.com preporucujemo.com realestate-europa.com yelwi.com spainserbia.com creativehalo.net aktuelno.info rmysitesup.com touristransfer.com rapttor.cloud 2travel2live.com automobili.cf kriptovalute.gq ekonomija.gq stilimoda.gq

Latest