/   Stara Planina | Domen na prodaju   staraplanina.net   / Srpski  


2019-04-16 10:25:07

Nema potrebe da nekom šaljete mjesec da biste je aktivirali - uključite je iz menija aplikacije.

Početkom marta Facebook je za Messenger aplikaciju aktivirao Dark Mode, ali samo, ako korisnik pošalje emotikon mjeseca nekom drugom korisniku. Sredinom aprila to se mijenja i Dark Mode je kao opcija dostupan svima.

Pročitajte i ovo: Facebook i Messenger se opet spajaju i to izaziva haos?

Potrebno je ući u aplikaciju, kliknuti na sliku profila korisnika gore, lijevo i Dark Mode je prva opcija. Povuče se klizač i Dark Mode je aktivan. Na taj način sve bjeline u Messenger-u zamijene se tamnim bojama.

Pročitajte i ovo: Messenger uveo poništavanje poruka i UNDO (FOTO)

Dark Mode je dobar način za uštedu baterije i aktivirajte ga na svim aplikacijama i kroz cio meni telefona, ako vaš telefon to podržava. Više detalja o tome zašto je Dark Mode dobar pročitajte u našim ranijim vijestima.


mondo.me
mode dark messenger opcija svima mondo mjesec nekom dostupna proitajte nova http
   

www.staraplanina.net

This domain might be on sale!


Categories


Other countries/languages

                                           

Partners

personaio.com realestate-mediteran.com wedesignweb.com stockscrunch.com kosovaaccommodation.com realestate-worldwide.com activitysonar.com liaise.biz mykungfuisstrongerthanyours.com regije.com belgradevents.com iywux.com preporucujemo.com realestate-europa.com yelwi.com spainserbia.com aktuelno.info cetiritocka.com has2trade.com emia.casa automobili.cf kriptovalute.ga kriptovalute.gq ekonomija.gq stilimoda.gq

Latest