/   Stara Planina | Domen na prodaju   staraplanina.net   / Srpski  


2019-04-16 10:24:17

Jedan od najboljih, ako ne i najbolji hokejaš na svetu Aleksandar Ovečkin nije poznat po prgavom temperamentu koji je na primer krasio našeg Milana Lučića u prvom delu karijere. Lider aktuelnih šampiona NHL-a Vašington Kepitalsa retko kada odgovori na grubosti odbrambenih igrača ili izazov protivnika na tuču. U supštini uobičajene stvari u najcenjenijoj ligi najbrže kolektivne igre na svetu.

Ali dođe dan kada su i njemu živci tanji, kada ne može gotovo stoički sve gluposti i prljavštine da podnosi ono što mu je spremila protivnička odbrana ne bi li ga nekako omela. A taj dan je bio juče, to jest sinoć kada je odgovorio na izazov sunarodnika Andreja Svečnikova, igrača Harikensa. Inače, treba znati da je Karolina u tom trenutku vodila sa 1:0 (5:0 na kraju) i da je Ovečkin očigledno bio svestan da u njegovoj ekipi nešto minule večeri ne funkcioniše najbolje, pa mu je tuča došla kao neka vrsta terapije.

Inače, sam okršaj je trajao kratko, kao skoro uvek i bude kada se sudare oklopnici. Ali završio se kao retko koji, to jest klasičnim nokutim koji je doživeo Svečnikov. Momak je toliko loše prošao protiv Ovečkina da je prvo jedva došao sebi, a onda je i odlučeno da ne ulazi više u igru.

Inače, Kepitalsi vode sa 2-1 u seriji u četrtvfinalu Istočne konferencije, a večeras su na programu četiri meča plej-ofa u NHL-u. Prvo od jedan sat posle ponoći, takođe na Istoku, Kolumbus dočekuje Tampa Bej gde je praktično sve gotovo pošto su Blu Džeketsi na putu da pometlaju Lajtningse pošto vode sa 3:0. Ovu iznenađujuću seriju pobeda obeležio je čuvar mreže Kolumbusa Rus Sergej Bobrovski koji je dozvolio samo po gol protivnika na sva tri meča. Svesni da nemaju šta da izguube, igrači Kolumbusa će večeras krenuti svim snagama na gol protivnika pa kom obojci, a kom opanci . Upravo zato verujemo u pobedu domaćina, ali i veći broj golova, svakako preko pet.

Pola sata kasnije Pingvini, kojima takođe preti metla , započinju gostovanje Ajlandersima takođe u četvrtfinalu Istoka. Biće to težak meč, gosti su na pragu ispadanja iz plej-ofa te će njihovi domaćini biti veoma oprezni. Ipak, verujemo u pobedu tima iz Njujorka i prolaz u polufinale Istočne konferencije gde će čekati boljeg iz sudara Vašingtona i Karoline.

Treći meč večeri, i to na Zapadu igraju Vinipeg i Sent Luis. Trenutno je 2-1 za Bluzere i ovo je zaista interesantna serija, što dokazuje i prošle odmeravanje koje je završeno pobedom Sent Luisa od 6:3. Za sada su oba tima slavila samo na domaćem ledu, tako i da ovaj put tipujemo na domaćina.

Posednji meč večeri igraju San Hoze i vicešampioni iz Las Vegasa gde je trenutno 2-1 za tim iz Grada greha. Gledajući broj golova koji se daje na njihovim duelima (sedam u prvoj, osam u drugoj i devet u trećoj utakmici) jasno je da su oni bolji izbor za klađenje, a ako jurite jaču kvotu predlažemo 1&6+ sa koeficijentom 3,15.

***kvote su podložne promenama

(FOTO: Reuters)


mozzartsport.com
kada mozzartsport ledu koji protivnika takoe veeri http inae prvo trenutno sent


   

www.staraplanina.net

This domain might be on sale!


Categories


Other countries/languages

                                           

Partners

xn--wqa.com strasy.com cr34t1v3.com enbhd.com balkansaccommodation.com excitement.tv liaise.biz engin3r.com 8creatives.com belgradevents.com who-wear-what.com improveyouruserexperience.com preporucujemo.com mvprush.com realestate-bosniaandherzegovina.com spainserbia.com aktuelno.info cp6uja.com mediteranaccommodation.com keepcalmandenjoy.com reactiweb.com rebsr.com cr8ive.cloud rentacartaiwan.com dooule.com

Latest