/   Stara Planina | Domen na prodaju   staraplanina.net   / Srpski  


2019-04-16 10:24:17

Poznate su sudije za treći duel finalne serije ABA lige. Pravdu na duelu u Podgorici će deliti Tomislav Hordov (Hrvatska), Marko Juras (Srbija) i Mario Majkić (Slovenija).

Dakle, jedan od trojice sudija biće iz Srbije (Juras), a to je reciprotetno činjenici da je u prošlom okršaju u Beogradu jedan od arbitara bio Miloš Koljenšić iz Crne Gore.

Pored Jurasa tu će biti i sudija iz Hrvatske Tomislav Hordov, kao i Mario Majkić iz Slovenije. Videćemo kako će se oni izboriti sa pritiskom koji će sigurno biti veliki.

Znamo kakva je atmosfera bila u Beogradu, pa se sada posle mnogo bolje igre Crvene zvezde očekuje odgovor Budućnosti na svom parketu. Uz to će svakako atmosfera u Podgorici u dvorani Morača biti usijana, pa će i pomenuta sudijska trojka biti na velikom ispitu.

Samo da se posle narednog duela priča o košarci, a ne o sudijama. Treći meč finalne serije igra se u sredu od 19 časova.


mozzartsport.com
mozzartsport podgorici arbitar sudijskom trojkom biti juras hordov tomislav mario majki http

   

www.staraplanina.net

This domain might be on sale!


Categories


Other countries/languages

                                           

Partners

xn--wqa.com cr34t1v3.com jicyf.com kosovaaccommodation.com eagencija.com activitysonar.com excitement.tv mykungfuisstrongerthanyours.com belgradevents.com cevabdzinica.com preporucujemo.com realestate-europa.com spainserbia.com nekretnineito.com aktuelno.info cetiritocka.com realestate-finland.com rebsr.com yewik.com rebrs.com realestate-iceland.com prjmgr.com emia.casa 2travel2live.com automobili.tk

Latest