/   Stara Planina | Domen na prodaju   staraplanina.net   / Srpski  


Ameriken erlajns prekinuo letove za Venecuelu

Ameriken erlajns prekinuo letove za Venecuelu

2019-03-15 18:33:47

Foto: pixabayAviokompanija Ameriken erlajns (American Airlines) privremeno prekida letove za Venecuelu iz bezbednosnih razloga, saopštila je danas kompanija.

Ameriken je poslednja veća američka aviokompanija koja je letela za Venecuelu, imala je dnevne letove za Karakas i Marakaibo iz Majamija.

Kompanija je saopštila danas da privremeno prekida letove i da neće leteti u zemlje koje ne smatra bezbednim.

Bezbednost naših posada i naših klijenata je uvek bio naš prvi prioritet. Ameriken ne može da leti u zemlje koje ne smatra sigurnim , navodi se u imejlu kompanije.

Kasno sinoć predsednik Saveza udruženja pilota Daniel Kari dao je instrukcije pilotima da odbiju da lete u Venecuelu.

SAD su juče povukle svoje poslednje diplomate iz Venecuele u četvrtak.

Druge američke i mnoge strane kompanije prestasle su da lete u Venecuelu gde se ekonomska i politička situacija pogoršala poslednjih godina.


novimagazin.rs
venecuelu   letove   ameriken   erlajns   novimagazin   prekinuo   saoptila   danas   kompanija   prekida   http   privremeno  

   

Latest

www.staraplanina.net

This domain might be on sale!


Categories


Other countries/languages

                                           

Partners

serbiaaccommodation.com realestate-mediteran.com cr34t1v3.com whenisnextprayer.com have2trade.com mesdzid.com bsere.com belgradevents.com fricr.com cevabdzinica.com referrads.com who-wear-what.com improveyouruserexperience.com preporucujemo.com spainserbia.com creativehalo.net cruiserfleet.com aktuelno.info keepcalmandenjoy.com reactiweb.com ktotm.com rebsr.com wedevelopsites.com realestate-islands.com roiassistant.com