/   Stara Planina | Domen na prodaju   staraplanina.net   / Srpski  


PRED KLJUČAN DEO SEZONE: Trinkijeri meč sa FMP-om vidi kao idealnu pripremu za plej-of

2019-03-15 18:30:39

U poslednjem kolu ligaškog dela ABA j.t.d. lige, Partizan će u Železniku igrati protiv FMP-a.

Utakmica je na programu u subotu, od 17 časova. Sedam dana posle utakmice sa Igokeom, crno-bele i dalje muče problemi sa povredama, ali i pored toga, centar Đorđe Gagić veruje u trijumf.

– Sigurno će igrači FMP-a biti motivisani, kao i svaki put kada igraju sa nama, ali motiva neće nedostajati ni nama. Iako nas muče povrede, želimo da pobedom napravimo dobar uvod pred početak plej-ofa. Očekujem dobru, i borbenu utakmicu – izjavio je Gagić.

Trener crno-belih, Andrea Trinkijeri je pred sutrašnji meč izjavio:

– Ostalo je još jedno kolo do početka plej-ofa i trudićemo se da tu utakmicu odigramo maksimalno, ali i da se pripremimo za ono što nas očekuje – najavio je Italijan.

Potvrdio je da situacija sa povređenim igračima nije dobra.

– I dalje imamo puno problema sa povređenim igračima što nam dosta remeti trening, ali situacija je takva da i mi joj se moramo prilagoditi. FMP je dobra, mlada, borbena ekipa i sigurno će protiv nas želeti da pokažu sav svoj potencijal – rekao je Trinkijeri.


kosarka.hotsport.rs @hotsportsrb
plej   trinkijeri   hotsport   sezone   vidi   idealnu   pripremu   pred   http   protiv   partizan   kosarka  
   

Latest

www.staraplanina.net

This domain might be on sale!


Categories


Other countries/languages

                                           

Partners

roiue.com weighborhood.com personaio.com strasy.com cr34t1v3.com portofbar.com cccrunch.com activitysonar.com balkansaccommodation.com liaise.biz extremac.com 8creatives.com belgradevents.com annds.com shopaio.com preporucujemo.com spainserbia.com cruiserfleet.com aktuelno.info ioacc.com cetiritocka.com rentacarswitzerland.com sarajevo360.com realestate-finland.com yewik.com