/   Stara Planina | Domen na prodaju   staraplanina.net   / Srpski  


2019-03-15 18:30:39

U poslednjem kolu ligaškog dela ABA j.t.d. lige, Partizan će u Železniku igrati protiv FMP-a.

Utakmica je na programu u subotu, od 17 časova. Sedam dana posle utakmice sa Igokeom, crno-bele i dalje muče problemi sa povredama, ali i pored toga, centar Đorđe Gagić veruje u trijumf.

– Sigurno će igrači FMP-a biti motivisani, kao i svaki put kada igraju sa nama, ali motiva neće nedostajati ni nama. Iako nas muče povrede, želimo da pobedom napravimo dobar uvod pred početak plej-ofa. Očekujem dobru, i borbenu utakmicu – izjavio je Gagić.

Trener crno-belih, Andrea Trinkijeri je pred sutrašnji meč izjavio:

– Ostalo je još jedno kolo do početka plej-ofa i trudićemo se da tu utakmicu odigramo maksimalno, ali i da se pripremimo za ono što nas očekuje – najavio je Italijan.

Potvrdio je da situacija sa povređenim igračima nije dobra.

– I dalje imamo puno problema sa povređenim igračima što nam dosta remeti trening, ali situacija je takva da i mi joj se moramo prilagoditi. FMP je dobra, mlada, borbena ekipa i sigurno će protiv nas želeti da pokažu sav svoj potencijal – rekao je Trinkijeri.


kosarka.hotsport.rs @hotsportsrb
plej trinkijeri hotsport sezone vidi idealnu pripremu pred http protiv partizan kosarka
   

www.staraplanina.net

This domain might be on sale!


Categories


Other countries/languages

                                           

Partners

serbiaaccommodation.com roiue.com roinf.com realestate-mediteran.com strasy.com portofbar.com excitement.tv mesdzid.com belgradevents.com referrads.com who-wear-what.com preporucujemo.com spainserbia.com rivijera.me nekretnineito.com cruiserfleet.com aktuelno.info vasagent.com mediteranaccommodation.com sarajevo360.com rentacartaiwan.com roiassistant.com emia.casa automobili.cf kriptovalute.cf

Latest