/   Stara Planina | Domen na prodaju   staraplanina.net   / Srpski  


BORBA ZA PLEJ-OF: Radnik u Surdulici uz besplatan ulaz dočekuje Napredak

2019-03-15 18:30:39

BORBA ZA PLEJ-OF: Radnik u Surdulici uz besplatan ulaz dočekuje Napredak

‘Subotnji meč sa Napredkom je direktna borba za plej-off, biće čvrsto i neizvesno’, čulo se na redovnoj konferenciji pred meč 27.kola u Surdulici.

– Jesenas kada su oni bili apsolutni favoriti, utakmicu smo u Kruševcu odigrali 1:1, a evo dočekali smo momenat kada smo došli na razliku da su ispred nas tri boda. Očekujem da igramo na pobedu, očekujem da odigramo dobro i na kraju da pobedimo – kaže trener Radnika, Milan Milanović.

Uprava superligaša iz Surdulice donela je odluku da svoje navijače nagradi besplatnim ulazom za ovu utakmicu.

– Nadam se da će kao i do sada, Suruličani prepoznati naš cilj i doći u što većem broju da nam daju podršku. Pred nama je jedna od najvažnijih utakmica u sezoni, koja nam donosi plej-off. Jako nam je bitna ta pobeda u ovoj utakmici radi boljeg pozicioniranja, dok po nekim kalkulacijama Napredku nedostaje jedna pobeda za zadržavanje u gornjem delu tabele. Stoga mogu reći da nas očekuje jedna vrlo teška i neizvesna utakmica koju ćemo u svakom slučaju bolje odigrati uz podršku naših navijača – dodaje Milanović.

Utakmica Radnik – Napredak, igra se u subotu od 16:00 na Gradskom stadionu u Surdulici.


fudbal.hotsport.rs @hotsportsrb
plej   surdulici   radnik   napredak   borba   besplatan   ulaz   hotsport   utakmica   pred   fudbal   http  

   

Latest

www.staraplanina.net

This domain might be on sale!


Categories


Other countries/languages

                                           

Partners

serbiaaccommodation.com realestate-mediteran.com comeseestay.com kosovaaccommodation.com cccrunch.com buregdzinica.com enbhd.com excitement.tv liaise.biz engin3r.com mykungfuisstrongerthanyours.com belgradevents.com iywux.com shopaio.com djesi.com preporucujemo.com realestate-europa.com spainserbia.com rivijera.me creativehalo.co nekretnineito.com aktuelno.info vasagent.com mediteranaccommodation.com yicyf.com