/   Stara Planina | Domen na prodaju   staraplanina.net   / Srpski  


2019-03-15 18:30:39

LEPE VESTI ZA LJUBITELJE FUDBALA: Neće samo Arena ovog vikenda prenositi Zvezdu i Partizan, već i jedna druga televizija…

Dva meča 27. kola elitnog ranga domaćeg fudbala bićete u prilici da pratite na dve televizije.

Nakon što je televizija ‘O2‘ prenosila 159. po redu duel ‘večitih’ rivala, ova medijska kuća najvila je da će i dalje u programskoj šemi imati utakmice Superlige.

To se i desilo, pa će se ovog vikenda na programu naći dve utakmice i to beogradskih crno i crveno-belih. Kako se navodi na zvaničnom sajtu termin u subotu od 15 sati rezervisan je za duel Partizana i Spartaka, dok će u nedelju od 18 sati kamere biti postavljene na stadionu ‘Kralj Petar Prvi’ na Banjici, gde Rad dočekuje Crvenu zvezdu.

Pored toga što se ovi mečevi nalaze u standardnoj programskoj šemi televizije ‘Arena sport’, od sada će neki biti i u ponudu televizije ‘O2’, kao i iznenađenja sa sportskih borilišta iz Evrope i sveta, kako se navodi na sajtu ove kuće.

Zapratite najbolju Instagram stranicu – HOT SPORT!


fudbal.hotsport.rs @hotsportsrb
fudbala televizija vesti arena ovog vikenda zvezdu partizan prenositi ljubitelje samo hotsport

   

www.staraplanina.net

This domain might be on sale!


Categories


Other countries/languages

                                           

Partners

ceais.com have2trade.com jicyf.com ebsre.com realestate-worldwide.com enbhd.com balkansaccommodation.com whowhenwhat.info 8creatives.com belgradevents.com annds.com preporucujemo.com mvprush.com spainserbia.com creativehalo.net rivijera.me nekretnineito.com aktuelno.info keepcalmandenjoy.com ktotm.com burgdzinice.com automobili.ga automobili.cf kriptovalute.gq ekonomija.gq

Latest