/   Stara Planina | Domen na prodaju   staraplanina.net   / Srpski  


2019-03-15 18:30:39

Vozač Ferarija Sebastijan Fetel rekao je da su tokom predsezonskih testiranja u Mercedesu možda igrali igrice, nakon što je Luis Hamilton bio najbrži na današnjim treninzima uoči trke Formule 1 za Veliku nagradu Australije.

Na predsezonskim testiranjima najbrži je bio Ferari i prognoziralo se da će tako biti i u Australiji, sa oko pola sekunde prednosti u odnosu na drugoplasirane, ali je u oba današnja treninga najbrži bio Hamilton.

Upitan da li je iznenađen formom Mercedesa, Fetel je odbacio pesimizam te ekipe sa predsezonskih testiranja rekavši da je to “sr***e”.

– Izgledali su vrlo snažno, mnogo snažnije nego što su tvrdili. Bili su u svojoj ligi – rekao je Fetel za Skaj.

Međutim, mnogi u Melburnu veruju da je Ferari taj koji je danas sakrio brzinu i tempo, čak iako je Mercedes namerno sakrio koliko su bila brza njegova vozila tokom predsezonskih testiranja.

Aktuelni svetski šampion Hamilton bio je zadovoljan današnjim nastupom.

– Imam pozitivne utiske, ovo je ono što volim da radim. Čini se da je bolid na sličnom tempu iz Barselone, što je pozitivno dolazeći sa drugačije staze – naveo je on.

Na prvom treningu Hamilton je ostvario rezultat od 1:23,599, a Fetel je bio sporiji za 0,038 sekundi. Njegov timski kolega Šarl Lekler bio je treći sa 0,074 sekunde zaostatka, a četvrti je bio Maks Verstapen iz Red Bula sa zaostatkom od 0,193 sekunde. Valteri Botas iz Mercedesa zabeležio je peto vreme sa 0,267 sekundi zaostatka za timskim kolegom.

– Bolid je bio bolji nego na testiranjima. Nismo videli sve što mogu druge ekipe. Imamo ideje na koji način možemo da napredujemo za kvalifikacije, ali ne znamo šta druge ekipe mogu – naveo je Botas.

Na drugom treningu Hamilton je ostvario rezultat od 1:22,600, ispred Botasa, dvojca Red Bula Maksa Verstapena i Pjera Gaslija, zatim Fetela i Kimija Raikonena koji ove sezone vozi za Alfa Romeo.


hotsport.rs @hotsportsrb
fetel mercedesu igrali igrice hamilton hotsport predsezonskih sebastijan najbri testiranja tokom rekao
   

www.staraplanina.net

This domain might be on sale!


Categories


Other countries/languages

                                           

Partners

roiue.com kosovaaccommodation.com ebsre.com realestate-worldwide.com buregdzinica.com theexitfestival.com aialy.com enbhd.com mesdzid.com 8creatives.com belgradevents.com cevabdzinica.com iywux.com who-wear-what.com preporucujemo.com spainserbia.com cruiserfleet.com aktuelno.info mediteranaccommodation.com rentacarswitzerland.com sarajevo360.com yicyf.com yewik.com wedevelopsites.com rapttor.cloud

Latest