/   Stara Planina | Domen na prodaju   staraplanina.net   / Srpski  


2019-03-15 18:30:39

KREĆE LAVINA: ‘Partizanov biser’ prelazi u Crvenu zvezdu – i to zbog neisplaćenih obaveza u Humskoj!

Kako HotSport saznaje, talentovani fudbaler karijeru nastavlja u redovima ‘večitog rivala’.

Finansijski problemi u kojima se nalaze crno-beli uzimaju maha, što se najbolje vidi u omladinskom pogonu.

Jedan od najtalentovanijih fudbalera Partizana, Luka Cvetićanin, raskinuo je ugovor sa klubom iz Humske! ‘Srpski Nejmar’ rođen 2003. godine je u avgustu potpisao profesionalni ugovor sa Partizanom koji je danas raskinut na arbitraži zbog neisplaćenih obaveza. Cvetićanin karijeru nastavlja u Crvenoj zvezdi koja će bez sumnje dobiti ogromno pojačanje.

Raskošni talenat međuostalom, ovaj igrač pokazao je upravo u Kadetskoj ligi Srbije kada je sam pobedio upravo Zvezdu u dresu Teleoptika (1:0). Prošao je sve mlađe kategorije reprezentacije Srbije u svom uzrastu, godinama je praćen od strane evropskih velikana i trebalo je da predstavlja okosnicu Partizana kroz nekoliko godina.

Čini se da je Cvetićanin pokrenuo lavinu sličnih poteza u Humskoj gde vlada veliko nezadovoljstvo, pogotovo kada se radi o mlađim kategorijama u kojim su plate i stipendije neredovne.

(VIDEO:YouTube/Highlights Football) Zapratite najbolju sportsku Instagram stranicu – HOT SPORT!


fudbal.hotsport.rs @hotsportsrb
hotsport obaveza zvezdu zbog humskoj lavina partizanov biser prelazi crvenu cvetianin http

   

www.staraplanina.net

This domain might be on sale!


Categories


Other countries/languages

                                           

Partners

whowearit.com xn--wqa.com personaio.com have2trade.com ebsre.com portofbar.com eagencija.com mykungfuisstrongerthanyours.com 8creatives.com belgradevents.com fricr.com referrads.com preporucujemo.com mvprush.com realestate-balkan.com yelwi.com spainserbia.com nekretnineito.com aktuelno.info lukabar.com yicyf.com ktotm.com cr8ive.cloud dooule.com programing.cloud

Latest