/   Stara Planina | Domen na prodaju   staraplanina.net   / Srpski  


2019-03-15 18:30:39

PRŠTE POTPISI NA ‘MARAKANI’: Nikolić Zvezdin do leta 2023. godine (VIDEO)

Crvena zvezda je nastavila sa ulaganjem u budućnost produžetkom ugovora sa Veljkom Nikolićem.

Talentovani fudbalski arhitekta je stavio paraf na ugovor sa šampionom Srbije i produžio vernost do leta 2023. godine.

Veljko Nikolić je saradnju produžio u društvu predsednika kluba Svetozara Mijailovića i sportskog direktora Mitra Mrkele.

– Drago mi je što sam potpisao novi ugovor sa ovako velikim klubom. Čast je i privilegija nositi crveno-beli dres i nadam se da ću igrama opravdati očekivanja navijača i ljudi u klubu – naglasio je Nikolić.

Talentovani devetnaestogodišnjak u dresu Grafičara jesenas je bio najbolji strelac, a i prolećni deo sezone će provesti u Zvezdinoj filijali.

– Imponuje i znači poverenje kluba, saradnja je dogovorena na duge staze i želim da u tom periodu ostavim što zapaženiji trag. Igranje za Grafičar korak je do prvog tima Crvene zvezde, veoma sam motivisan i zadovoljan. Beležimo odlične rezultate i nadam se da ćemo sezonu završiti na prvom mestu kao i crveno-beli – otkrio je Nikolić.


fudbal.hotsport.rs @hotsportsrb
nikoli potpisi marakani hotsport godine leta 2023 http zvezdin ugovor video talentovani

   

www.staraplanina.net

This domain might be on sale!


Categories


Other countries/languages

                                           

Partners

xn--wqa.com bookofimpressions.com personaio.com cr34t1v3.com whenisnextprayer.com have2trade.com jicyf.com buregdzinica.com aialy.com enbhd.com balkansaccommodation.com mesdzid.com mykungfuisstrongerthanyours.com belgradevents.com preporucujemo.com spainserbia.com creativehalo.co aktuelno.info rmysitesup.com lukabar.com sarajevo360.com backpackaccommodation.com reactiweb.com has2trade.com touristransfer.com

Latest