/   Stara Planina | Domen na prodaju   staraplanina.net     Science     / Srpski  


2019-05-25 16:03:27

Naime, princ Dušan i princeza Valerija, koji su zajedno četiri godine, 2018. godine su imali građansko venčanje u Njujorku gde oboje žive, a jednoglasno su odlučili da će crkveni deo ceremonije biti održan u Srbiji, gde su se venčali mnogi pripadnici porodice Karađorđević.

U crkvu na Oplencu pristigle su zvanice iz čitavog sveta.

Valeriji se Srbija veoma dopada i s radošću ćemo ispoštovati neke od najdražih običaja iz narodne tradicije, sjedinićemo se u svetoj tajni braka uz božji blagoslov, okruženi najbližim prijateljima i porodicom, kao i mojim precima , rekao je princ Dušan za Blic .

Dušan je najmlađi sin princa Aleksandra Karađorđevića i njegove druge supruge, Barbare od Lihtenštajna. Rođen je u Sent Galenu, u Švajcarskoj, a njegovi roditelji su se u Dušanovom ranom detinjstvu preselili u Pariz, gde je princ i odrastao. Dušan je upoznao marketinškog stručnjaka Valeriju Demuzio pre nekoliko godina u Njujorku.

Građansko venčanje je u Njujorku bilo upriličeno 2018. godine, a njemu su prisustvovali samo članovi najuže porodice.


rtv.rs Javna Medijska Ustanova Jmu Radio-televizija Vojvodine
duan princeza valerija princ http oplencu njujorku html oplencu1020247 vencali dusan godine

   

www.staraplanina.net

This domain might be on sale!


Science

SCIENCE   rs-lat.sputniknews.com May 30
22:18

Šta ljudi govore pred smrt i zašto

Categories


Other countries/languages

                                           

Partners

ceais.com bosniaaccommodation.com roinf.com cr34t1v3.com theexitfestival.com whowhenwhat.info engin3r.com regije.com belgradevents.com referrads.com preporucujemo.com realestate-bosniaandherzegovina.com spainserbia.com nekretnineito.com aktuelno.info lukabar.com backpackaccommodation.com ktotm.com wedevelopsites.com realestate-islands.com rapttor.cloud emia.casa automobili.ga automobili.cf kriptovalute.ga

Latest