/   Stara Planina | Domen na prodaju   staraplanina.net     Sport     / Srpski  


2019-05-25 16:26:44

Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija

U petak je odražana redovna sednica Skupštine ABA lige u Banjaluci, koja je trajala šest sati, a na kojoj su donete neke bitne odluke. Tako su predsednici Crvene zvezde Nebojša Čović i Budućnosti Dragan Bokan kažnjeni sa po 10.000 evra, ali to nije jedina stavka sa sastanka.

Odlučeno je da se sportskom direktoru Žarko Čabarkapi i direktoru ABA lige Krešimiru Novoselu ne produže mandati, pa će naknadno biti poznato ko će na ove rukovodeće funkcije.

Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija

A nakon sednice Skupštine ABA lige saopštenjem su se oglasili čelni ljudi Budućnosti, čije reči prenosimo u celosti:

Nakon jučerašnje skupštine ABA lige održane u Banjaluci, Budućnost se zahvaljuje gospodinu Igoru Dodiku, predsedniku lige, na odličnoj organizaciji i tehničkoj podršci svim predstavnicima klubova, koji su se okupili u pomenutom gradu.

Skupština je protekla u najboljem redu, velika većina prisutnih je u potpunosti shvatila situaciju u kojoj se nalazi ABA liga, na šta smo mi iz Budućnosti u prethodnom periodu nedvosmisleno ukazali.

Donete su odluke koje su za Budućnost veoma bitne - nije prihvaćen izveštaj takmičarske sezone 2018/19 i dosadašnji menadžment više neće voditi ligu.

Pogrešni potezi u finalu ABA lige, a posebno u petoj utakmici, rezultirali su odlaskom menadžmenta, što pokazuje spremnost klubova da preduzmu ozbiljne korake kako se situacija do koje je došlo prilikom finalne serije nikada više ne ponovi.

Ono što nam svima predstoji je postavljanje sistemskog funkcionisanja ABA lige. Smatramo da, kao i prilikom osnivanja, sve strukture svih klubova treba da daju doprinos i da se uključe svi potrebni mehanizmi kako bi ABA liga funkcionisala na najvišem nivou.

Budućnost osuđuje sve nemile scene koje su obilježile finalnu seriju ABA lige. Nas interesuje samo košarka i bićemo deo ABA lige isključivo pod uslovom da je jedini prioritet i cilj - košarka , navodi se u saopštenju Budućnosti.

(KK Budućnost)


sport.blic.rs
lige skuptine budunost blic liga budunosti koje bitne odluke https sport klubova
   

www.staraplanina.net

This domain might be on sale!


Sport

SPORT   www.mozzartsport.com Jun 19
16:05

Tandem bivših partizanovaca stigao na Čair

SPORT   www.mozzartsport.com Jun 19
16:05

Ruen vraća Orlean na nulu

Categories


Other countries/languages

                                           

Partners

serbiaaccommodation.com bosniaaccommodation.com weighborhood.com wedesignweb.com ebsre.com theexitfestival.com enbhd.com regije.com belgradevents.com fricr.com referrads.com who-wear-what.com preporucujemo.com spainserbia.com aktuelno.info cevabdzinice.com cetiritocka.com ihafiz.com ktotm.com yewik.com programing.cloud gdprtodo.com automobili.cf kriptovalute.tk kriptovalute.ga

Latest